×

Default welcome msg!

RINGSTØRRELSE

STØRRELSESGUIDE

Alle priser er pr. ring.

Køp VOSELLE's ringmål HER.

Ringstørrelser er meget individuelle og kan være svære at mål selv. For det mest præcise resultat anbefaler vi at få målt din ringstørrelse hos din lokale smykkebutik/guldsmed. Det er også vigtigt at huske, at dine fingre kan hæve i løbet af dagen. Om morgenen når det er koldere, er dine fingre ofte tyndere end senere på dagen, når temperaturen stiger. Derfor kan det være en god idea at få målt sin ringstørrelse på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Nogle har også større knoer end andre og her kan det hjælpe at bruge en sæbe eller creme, når ringen skal af og på. Det aller vigtigste er, at ringen ikke falder af eller sidder alt for stramt på fingeren. 

Ringstørrelser

Ringstørrelser måles forskelligt i forskellige lande. I nogle lande måles omkredsen af ringen som ringstørrelse, hvor andre lande bruger den indvendige diameter af ringen som ringstørrelse. Hos VOSELLE bruges den indeste diameter på ringen som ringstørrelse. Herunder kan du se en liste over hvad disse størrelser svarer til.

Liste

JEG KENDER IKKE MIN STØRRELSE, hvad gør jeg så?

Det er flere metoder. Vi anbefaler frem for alt at Køp VOSELLE's ringmål eller få målt din ringstørrelse hos en professionel guldsmed/smykkehandler. Hvis dette ikke er en mulighed, har vi listet et par herunder. Test og sammenlign resultater fra flere af disse metoder, så opnår du det bedste bud på, hvilken ringstørrelse du bruger. Vi understreger ingen, at vi anbefaler at få målt ringstørrelsen hos en professionel!

1. Metode
Køp VOSELLE's ringmål HER.

2. Metode
Få målt din ringstørrelse hos en smykkebutik/guldsmed

3. Metode
Tag en ring du passer godt og mål den indvendige diameter men en skydelære. Mål den i milimeter og gang med pi (3,14159). Det tal du får herfra, svarer til den indvendig omkreds af ringen. Dette tal kan bruges som din ringstørrelse (rund altid op hvis du ender med decimaler).

4. Metode
Mål den inderste diameter af en ring du passer godt med et målebånd. Mål den i milimeter.

5. Metode
Bind et stykke tråd om den finger, du ønsker at finde ringstørrelsen på. Bind den hverken for hårdt eller løst. Mål trådens længde i milimeter. Dette tal repræsenterer din ringstørrelse (50 milimeter = størrelse 50). Ender du med et decimaltal - rund op!

STØRRELSEN ER FORKERT, hvad gør jeg?

VOSELLE er ikke ansvarlig for forkert bestilte størrelser. Det er kundens ansvar at bestille den rigtige. Vi leverer den størrelse, du bestiller. Ringe med indgravering er fremstillet specielt til dig og kan derfor ikke returneres eller byttes. VOSELLE tilbyder dog at ændre størrelsen af din ring, hvis ikke den passer. Ringens størrelse justeres, indgraveringen rettes til og ringen pudses op igen. Denne service koster fra ca. 79 kr. for sølvringe og guldringe ca. 379 kr. Ydermere er kunden ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger - VOSELLE betaler ikke de ekstra forsendelsesomkostninger. Køp denne service HER.

 

KUNDESERVICE

E-mail:
info@voselle.dk